Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия Враца


РЕШЕНИЕ
№ 162-НС
Враца, 05.10.2014

ОТНОСНО: заличаване на застъпник на кандидатската листа на Коалиция „АБВ-(Алтернатива за българско възраждане)“

В РИК-Враца е постъпило писмо по електронната поща от „Информационно обслужване" ЕАД, което дружество е натоварено с протоколно решение на ЦИК да извърши проверка дали лица, регистрирани като кандидати за народни представители са регистрирани и като застъпници или заместващи застъпници на кандидатски листи, регистрирани за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014г. От извършената проверка е видно, че регистрираният с Решение №33-НС/01.09.2014г. на РИК-Враца като кандидат за народен представител в кандидатската листа на ПП „НОВА СИЛА" Младен Димитров Петров е регистриран и за застъпник на  на кандидатската листа на Коалиция „АБВ-(Алтернатива за българско възраждане)" с Решение № 94-НС/30.09.2014г. на РИК-Враца. С писмо изх. № НС-15-298/04.10.2014 Централната избирателна комисия е указала на районните избирателни комисии да вземат решение за заличаване на регистрацията като застъпници на  лицата, които са регистрирани и в качеството на народни представители.

Предвид гореизложеното и на основание чл. 72, ал.1, т.1 от ИК,  РИК - ВРАЦА      

      

Р Е Ш И:

 

ЗАЛИЧАВА регистрацията на Младен Димитров Петров като застъпник на кандидатската листа на Коалиция „АБВ-(Алтернатива за българско възраждане)", ЕГН.................,  регистриран с Решение №94-НС/0.09.2014г. на РИК-Враца.

 

Решението  подлежи на оспорване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия.                    

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Мая Николова

СЕКРЕТАР:
Владимир Христов

* Публикувано на 05.10.2014 в 08:01 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол